Over de Salon


Een plek om weer even op adem te komen
Een plek voor de uiterlijke én innerlijke mens
Een plek waar iemand je een luisterend oor biedt
Een plek waar je je eigen schoonheid leert kennen
Een plek om weer in balans te komen met jezelf

 

We kunnen soms zo druk zijn met de dagelijkse zaken van het leven en vergeten daarbij soms even stil te staan en tot rust te komen. Zo’n plek wil ik graag bieden.

 

Ik geloof dat ieder mens uniek is en van binnen enorm veel schoonheid bij zich draagt. Het is een grote passie van mij om dat (nog meer) naar buiten te brengen door bijvoorbeeld een lekkere behandeling waardoor u letterlijk in uw vel gaat zitten, een mooie make-up om uw schoonheid te accentueren of ‘gewoon’ een goed gesprek.


Persoonlijk

Mijn naam is Maake van Beek-Leupen. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Gerard van Beek en trotse moeder van twee prachtige kinderen: Lieke & Sjoerd.

Ik ben door een burnout gestopt met mijn HBO studie en een voltijd MBO opleiding gaan volgen tot schoonheidsspecialiste. Aldoende ontdekte ik dat dit zó goed bij mij bleek te passen, dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken.

Door deze 2,5 jarig durende burnout heb ik ervaren hoe je leven compleet uit balans kan raken, en hoe belangrijk het is om rust te nemen en tijd voor jezelf te maken. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind in mijn werk. Ook hoop ik hierdoor meer te bieden dan enkel verzorging, maar ook een luisterend oor en een plek waar het heel bewust om u draait.

 

Ik geniet ontzettend van het op deze manier verzorgen van mensen en kom ook zelf helemaal tot rust.

Wat een heerlijk vak!