Over mij


Een plek om weer even op adem te komen
Een plek voor de uiterlijke én innerlijke mens
Een plek waar iemand je een luisterend oor biedt
Een plek waar je je eigen schoonheid leert kennen
Een plek om weer in balans te komen met jezelf

 

We kunnen soms zo druk zijn met de dagelijkse zaken van het leven en vergeten daarbij soms even stil te staan en tot rust te komen. Zo’n plek wil ik graag bieden.

 

Ik geloof dat ieder mens uniek is en van binnen enorm veel schoonheid bij zich draagt. Het is een grote passie van mij om dat (nog meer) naar buiten te brengen door bijvoorbeeld een lekkere behandeling waardoor u letterlijk in uw vel gaat zitten, een mooie make-up om uw schoonheid te accentueren of ‘gewoon’ een goed gesprek.


Persoonlijk

Mijn naam is Maake van Beek-Leupen. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde Gerard en trotse moeder van twee prachtige kinderen: Lieke & Sjoerd.

 

Make-up en huidverzorging is als sinds jongs af aan mijn hobby geweest. Toen ik door een burnout stopte met mijn HBO studie, lag een MBO opleiding tot Schoonheidsspecialiste dan ook voor de hand.

Ondanks de gevolgen van mijn burnout en Chronische Vermoeidheid heb ik na mijn opleiding schoonheidsverzorging ruim 10 jaar lang mijn eigen Schoonheidssalon gehad. IN deze salon aan huis ontving en verzorgde ik vol plezier klanten, totdat ik in 2020 merkte dat ik dit niet langer kon combineren met mijn gezondheid, mijn gezin en mijn interesses.

Ik sloot de deuren van de salon eind 2020, maar bruidsvisagie kon ik niet loslaten...

 

Sindsdien focus ik mij op bruidsvisagie en geniet daar volop van! Ik kan er zoveel creativiteit in kwijt, het werken met mensen, met mooie materialen, de sfeer proeven bij het klaarmaken van de bruid en haar gasten; geweldig!

 

In de loop van de jaren heb ik al tientallen bruiden met een brede lach op het gezicht mogen verzorgen en hoop dit nog jaren te mogen doen!