Over mij


Een plek voor de uiterlijke én innerlijke mens
Een plek waar iemand je een luisterend oor biedt
Een plek waar je je eigen schoonheid leert kennen
Een plek om weer in balans te komen met jezelf

 

 

Dát is wat je bij mij vind. Ik geloof dat ieder mens uniek is en van binnen enorm veel schoonheid bij zich draagt. Het is een grote passie van mij om dat (nog meer) naar buiten te brengen! Met een mooie make-up, die aansluit bij jou als persoon, kun je je zoveel zekerder en mooier voelen. Ik probeer jouw schoonheid via make-up te accentueren en je te laten zien hoe mooi je bent! 


Persoonlijk

Hai! Ik ben Maaike!

Ik ben warm, meelevend, gevoelig, getrouwd met mijn grote liefde Gerard en trotse moeder van twee prachtige kinderen: Lieke & Sjoerd.
Ik ben gek op thee, de lente, een warm bad en creatief bezig zijn. Ons huis heeft een nonchalante orde :-) en waar ik het vroeger vréselijk vond, vind ik tuinieren nu stiekem héérlijk.

 

Make-up en huidverzorging is als sinds jongs af aan mijn hobby geweest. Toen ik door een burnout stopte met mijn HBO studie, lag een MBO opleiding tot Schoonheidsspecialiste dan ook voor de hand.

Ondanks de gevolgen van mijn burnout en Chronische Vermoeidheid heb ik na mijn opleiding schoonheidsverzorging ruim 10 jaar lang mijn eigen Schoonheidssalon gehad. In mijn salon aan huis ontving en verzorgde ik vol plezier klanten, totdat ik in 2020 merkte dat ik dit niet langer kon combineren met mijn gezondheid, mijn gezin en mijn interesses.

Ik sloot de deuren van de salon eind 2020, maar bruidsvisagie kon ik niet loslaten...

 

Sindsdien focus ik mij op bruidsvisagie en geniet daar volop van! Ik kan er zoveel creativiteit in kwijt, het werken met mensen, met mooie materialen, de sfeer proeven bij het klaarmaken van de bruid en haar gasten; geweldig!

 

In de loop van de jaren heb ik al tientallen bruiden en hun gasten met een brede lach op het gezicht mogen verzorgen en hoop dat er nog tientallen zullen volgen!