Susan Posnick


MInerale Luxe

Susan Posnick Cosmetics staat voor gezonde, luxe cosmetica met het meest innovatieve gebruiksgemak.

 

Professioneel make-up artiest Susan Posnick ontwikkelde Susan Posnick Cosmetics nadat zij zelf tegen huid-kanker vocht. Door deze ziekte verlangde zij naar het ontwikkelen van een innovatief product dat aanzienlijke bescherming bied tegen de zon en op een gezonde manier dekking geeft.

 

Zij ontwikkelde allereerst ColorFlo - Minerale Foundation en van daar ontstond er een complete kleurlijn met multifunctionele gezichts-, lip- en oogproducten.

Zelfs een revolutionaire zonbescherming ontstond: Brush-on-block.

 

Makkelijk in gebruik, gezond voor de huid en geeft prachtige looks!

 


Color Flo

ColourFlo Foundation - maakt je huid mooier

 

ColorFlo bevat de best gemalen mineralen plus voedende vitaminen A en E. Maakt dus niet alleen de huid mooier aan de buitenkant, maar ook van binnen!

De gemicroniseerde zinkoxide en titaniumdioxide geeft ook nog eens krachtige en natuurlijke bescherming tegen de zon.

 

De mineralen verstoppen de poriën niet en geven geen geïrriteerde en gevoelige huid. Het smelt als het ware samen met uw natuurlijke laagje talg- en zweet op de huid, om een egale dekking te creeëren, die bovendien water- en transpiratiebestendig is.

 

 

Een prachtig product die uw huid mooier maakt.


Brush On Block

Brush On Block is een revolutionaire zonbescherming. Het bevat natuurlijke, actieve zonbeschermende ingrediënten zinkoxide en titaniumdioxide om een volledig onzichtbare, gezonde bescherming te bieden, die makkelijk aan te brengen is. Totaal anders dan wat we tot nu toe gewend zijn!

 

 

Brush On Block irriteert niet, is water- en transpiratiebestendig en zit in een zelfdoserende, navulbare kwast. De mineralen smelten samen met uw eigen natuurlijke beschermlaag van de huid en reflecteren de zonnestralen. Brush On Block wordt niet geabsorbeerd door de huid, irriteert niet en verstopt de poriën niet. Brush On Block is daarom ook ideaal voor mensen met acne of een gevoelige huid, of voor kinderen.